Volle inzet voor onze klanten

Drost 4 Garden is er trots op klanten te voorzien van producten, benodigdheden en ondersteuning van de hoogste kwaliteit. ik ben in maart 2019 begonnen met het opzetten van Drost 4 garden. ik ben klein begonnen en mijn doel is om naamsbekendheid te krijgen in Nederland. De klant staat bij mij op nummer 1.

 

Ik help je graag om jouw klusprojecten te voltooien, van grote renovaties tot snelle doe-het-zelf activiteiten. Bekijk ons assortiment om te zien wat we voor jouw volgende project te bieden hebben.

Ik ben Henk-Jan Drost en ben de eigenaar van Drost 4 Garden.

Ons verhaal

Onze beloften aan onze klanten zijn eenvoudig: uitstekende service, aantrekkelijke prijzen en een actueel assortiment van hoge kwaliteit. Daarom heeft Drost 4 Garden een uitgebreide selectie van producten voor in en om de tuin.

 

Zodra je vindt wat je zoekt, garanderen we een soepele verkoop- en bezorgprocedure met klantondersteuning op elk gewenst moment. Of je nu bezig bent met een grote renovatie, een snelle reparatie of een doe-het-zelf-project, wij hebben alles wat je nodig hebt. Bekijk wat we vandaag te bieden hebben! hebben wij een product niet wat uw zoekt? dan kunt u altijd contact opnemen!